Reviews

Voel je vrij om een review achter te laten. Hier lees je de bevindingen van mijn coachees en van mijn ex-collega teamleider! Ik kan me alleen maar dankbaar voelen met deze mooie woorden. 

"Tijdens mijn sessies met Sjoukje ervaarde ik haar als betrokken, geïnteresseerd, afgestemd, optimistisch en stimulerend. Ze stelde goede vragen en wist zorgen weg te nemen die maakten dat ik voorheen geen grote stappen durfde te zetten. Het was het laatste duwtje in de rug dat ik nodig had om freelance te gaan werken. Erg fijn!" (Babette, januari 2021)

"Ik word altijd zo positief opgeladen van de coachingssessies met Sjoukje. Ze straalt rust, vertrouwen en deskundigheid uit waardoor een prettige, ongedwongen sfeer ontstaat. Haar aanpak is goed afgestemd op mijn persoonlijke situatie en mijn coachingsvraag. Ik voel me goed gehoord en begrepen. En al is het werken aan jezelf het moeilijkste wat er is en niemand anders kan het voor je doen - Sjoukje is voor mij een uitstekende begeleider op weg naar leven vol zelfvertrouwen en zelfkennis." (Donata, februari 2021)

"Dank je wel Sjoukje voor het onbevooroordeeld ruimte geven aan mijn proces en je begripvolle en behulpzame benadering daarin! Ik heb jouw coaching en begeleiding als zeer ondersteunend en helpend ervaren. Je aanpak, gecombineerd met je brede kennis, hebben mij veel inzicht gegeven in mijzelf en de vervolgstappen die ik te zetten heb. Enorm veel dank daarvoor!" (Diane februari 2021)

"De samenwerking met Sjoukje heb ik als heel fijn en open ervaren. We konden alles tegen elkaar zeggen en Sjoukje haalde ten allen tijde het beste in mij naar boven. Samen waren we heel complementair. Haar kracht ligt in haar optimisme, haar enthousiasme en mensen in hun kracht zetten. Luisteren kan Sjoukje erg goed en hierbij stelt ze net die ene vraag die je aan het denken zet... Bij Sjoukje mag je er zijn, voelde ik me altijd om mijn gemak en ben ik mezelf. Zo hebben we een aantal jaren geleden de kleuren coaching training gevolgd. In de samenwerking met elkaar en naar het team toe konden we deze training heel goed toepassen." (Vivian, februari 2021)

Ik ben bij Sjoukje gekomen, omdat ik op het punt stond om een volgende stap te maken in mijn loopbaan. Ik wilde graag teamleider worden, maar voelde mij onzeker in het proces, het solliciteren, en in de uiteindelijke uitvoering van de functie. Samen met Sjoukje heb ik gekeken naar mijn kwaliteiten en ontwikkelpunten, naar mijn patronen in bepaalde situaties en naar mijn eigen normen en waarden. Ook hebben we onderzocht wat “eronder” zit en waar bepaalde patronen/reacties vandaan konden komen. Door middel van opdrachten, oefeningen en gesprekken heb ik steeds beter inzicht gekregen in mijn motivaties en kwaliteiten, en heb ik bepaalde patronen kunnen ombuigen naar een manier die mij beter past. Ik ben meer ontspannen, kan situaties meer van een afstand bekijken en voel mij zekerder. Ik heb inmiddels gesolliciteerd en........ik ben teamleider geworden! Mijn persoonlijke ontwikkeling stopt hier niet, ik neem alle ervaring, tips en oefeningen mee in deze nieuwe stap. En ik weet dat ik Sjoukje altijd kan benaderen bij nieuwe coachvragen. (Nienke, januari 2021) 

Reactie plaatsen

Reacties

Geertine
3 jaar geleden

Vele jaren heb ik met Sjoukje samengewerkt. Wij waren beide teamleider, op verschillende afdelingen. Ik heb Sjoukje leren kennen als een fijne collega die altijd tijd maakte om te overleggen als ik daarom vroeg. Onder andere dat maakte dat het heel fijn was om met haar samen te werken. Wat ik het meest in Sjoukje bewonder is dat zij niet oordelend is over andere mensen en altijd het goede in iemand ziet. Ze kijkt met een frisse blik naar mensen en situaties. Verder is Sjoukje vrolijk, positief en betrouwbaar. Ik zou haar altijd mijn problemen of vragen kunnen voorleggen. Ik weet zeker dat ik goede raad en tips zou krijgen en dat ik zou kunnen terugkijken op een goed gesprek.

Sjoukje Andriessen Coaching I info@sjoukjeandriessencoaching.nl I +31640612628 I BIG-registratie: 69054883230 I  Sjoukje Andriessen | LinkedIn  I KvK: 80402100 I BTW: NL003441972B51 I Vrijgesteld van BTW