Contact

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of vul het contactformulier in, dan neem ik contact op met jou.

 

Hartelijke groet,

Sjoukje Andriessen

info@sjoukjeandriessencoaching.nl

+31640612628

Coachfinder: 

https://www.coachfinder.nl/coach/sjoukje-andriessen/

Linked-In: https://www.lindkedin.com/in/sjoukje-andriessen-54950ab8/

KvK: 80402100

BTW: NL003441972B51

Sjoukje Andriessen Coaching I info@sjoukjeandriessencoaching.nl I +31640612628 I Linked-In: https://www.lindkedin.com/in/sjoukje-andriessen-54950ab8/

KvK: 80402100 I BTW: NL003441972B51

Kennismaking:

Bij alle vormen van coaching starten we met een kennismakingsgesprek, deze is geheel vrijblijvend.

De coachgesprekken en trainingen vinden plaats in het coachhuis (www.hetcoachhuis.nl), welke op vele locaties in het land mogelijk is. Afhankelijk van het aantal personen (van twee tot vijftig) kiezen we een locatie. 

 

Individuele coachtrajecten

Individuele sessies bestaan bijvoorbeeld uit één gesprek of uit een traject van vier tot zes gesprekken, net afhankelijk van de coachvraag. Wanneer de coachvraag gaat over het zo efficiënt geven van een presentatie of hoe het meest effectief feedback te geven, kan één sessie voldoende zijn. Wanneer het gaat om het vastlopen in werk of privésituatie vanwege een steeds terugkerend patroon zijn meerdere sessies effectiever. 

 

Teamcoaching

Teamcoaching bestaat uit een dag, een dagdeel of wanneer dit wenselijk is een aantal dagen training op locatie. Ik houd van energie, ben enthousiast en motiverend. Daarom zullen teamtrainingen altijd interactief, sportief en creatief zijn!

 

Intervisie

Intervisie is het meest effectief in sessies van vier tot acht deelnemers wanneer we het vijf stappenplan hanteren. Voor grote groepen is de vissenkom methode meer passend.

 

Student Coaching

Student coaching bestaat uit één of meerdere gesprekken, ook afhankelijk van de vraag. Het kan bijvoorbeeld gaan om een goede start te maken op een nieuwe werkplek waarbij één sessie voldoende kan zijn. Of om een plan te bedenken hoe een voldoende beoordeling te halen voor een stage, waarbij meerdere sessies effectiever zijn.

 

E-coaching

Is mogelijk in bijna alle vormen van coaching via Microsoft Teams