Zoek jij een ADD & ADHD coach?

Coaching helpt om jouw mooie eigenschappen weer te zien en te benutten. Niet alleen voor jouzelf, ook familie, leerkrachten en partners hebben baat bij coaching en educatie over ADD of ADHD. 

Traject

We starten het traject door samen een coachvraag te formuleren en we gaan aan de slag! Dit doen we door eerst kort terug te gaan naar het verleden, de koppeling te maken naar het heden en ons vervolgens te richten op de toekomst. Meestal hebben we ongeveer 6-8 sessies nodig.

Creatieve werkvormen

Door middel van creatieve werkvormen vinden we antwoord op jouw coachvraag. Je krijgt tegelijk inzicht in ontwikkelde patronen en zicht op irrationele gedachten die we omzetten in rationele gedachten. Je leert door middel van het hoofd-hart-buik model meer naar je gevoel te luisteren in plaats van je gedachten.

 

Sjoukje Andriessen Coaching I info@sjoukjeandriessencoaching.nl I +31640612628 I BIG-registratie: 69054883230 I  Sjoukje Andriessen | LinkedIn  I KvK: 80402100 I BTW: NL003441972B51 I Vrijgesteld van BTW 

ADD & ADHD Coaching 

Tieners, jongeren en volwassenen met ADD of ADHD hebben de prachtige eigenschap dat ze gevoelig zijn, waardoor ze met hun creatieve inslag oplossingen bedenken in moelijke situaties waar anderen nooit op zouden komen.

Ervaring

Deze ervaring doe ik dagelijks op in mijn gezin en zie ik bij studenten, jongeren en volwassenen die ik coach.

Coaching

We gaan in een traject van 6-8 sessies aan de slag hoe te dealen met de uitdagingen die ADD/ ADHD met zich meebrengt.

Presteren in de westerse maatschappij betekent echter ook extra hard werken. En minder tijd voor creaties wat juist ontspanning geeft om fysiek en geestelijk te herstellen van de drukte in je hoofd.

In coaching zoeken we deze balans.